Vejledniger

I forbindelse med mit studie på Danmarks Tekniske Universitet, har jeg i tidens løb skrevet forskellige vejledninger. Jeg har prøvet at samle dem her på denne side.

Egne vejledninger
IAU Printvejledning
Ørsted Printfremstilling
Latex Installation

Andres vejledninger
Login program til DTU Wireless
DTU Printvejledning
Trådløst net på DTU
Fjerne Messenger
GMail drive shell extension


IAU printvejledning

Denne vejledning er for folk der har deres daglige gang på Ørsted•DTU, Automation. Vejledningen foklarer, hvordan man sætter sin bærbare computer op, til at printe på instituttets printer over det trådløse net "Wireless DTU".

Printervejledning

Ørsted printfremstilling

Denne vejledning er for folk der har kurser på Ørsted•DTU. Vejledningen foklarer hvordan man fremstiller print i B327.

Printfremstilling

Latex Installation

Denne vejledning er for folk der kunne tænke sig at prøve tekstopsætningssystemet Latex. Vejledningn forklarer hvordan man installerer de nødvendige softwarepakker, men en vejledning i latex skal man finde på nettet.

Latex installation

En glimrende manual til Latex er "The not so short guide to Latex". Den nyeste version er at finde på.

Guide to Latex

TexDesign Program til at tegne med som kan eksportere til Latex kode. Der er smart idet man ikke skal konvertere mellem forslellige formater inden figuren ender i rapporten. Da programmet er skrevet i USA skal man stille indstillingerne for kommaseparering under Windows om til Engelsk (USA) for at kunne åbne de billeder man har tegnet.
Hvis der er en der kender et bedre program hører jeg gerne fra jer.

TexDesign
Andre personers bidrag

Her har jeg samlet de manualer jeg mener andre kan få glæde af. Jeg har ikke selv skrevet dem og kan derfor heller ikke give support på dem.

Login program til DTU Wireless

Dette script er for folk der har deres daglige gang på Danmarks Tekniske Universitet. Ved at indtaste studienummer og password i programmet er man i stand til automatisk at blive logget på "DTU Wireless". Scriptet er skrevet af Andreas Graae.

Den nuværende version er nummer 2 af login programmet. Den er med installer og en ikon til system-trayen.
Hvis du oplever problemer med at køre programmet, så opdater venligst .NET framework 1.1 på Windows update under frivillige opdateringer.

DTU Wireless login program version 2

DTU Printvejledning

Denne vejledning er for folk der har deres daglige gang på Danmarks Tekniske Universitet. Vejledningen foklarer, hvordan man sætter sin bærbare computer op, til at printe over det trådløse net "Wireless DTU" på DTU's printere. Manualen er skrevet af Kenan Vilic.

Printervejledning

Trådløst net på DTU

Denne side er for folk der har deres daglige gang på Danmarks Tekniske Universitet. Siden forklarer hvordan man autoriserer sig på det trådløse net, så man er i stand til at surfe og bruge FTP.

Wireless på DTU

Fjerne Messenger

Er du træt af messenger kan dette link hjælpe dig med at få den fjernet.

Fjern Messenger

GMail drive shell extension

Hvis du kan få fat i en GMail konto giver dette program dig mulighed for at bruge de 2,5GB som et netværksdrev i windows. Programmet bliver stillet til rådighed af Bjarke Viksoe.

GMail drive